Locatie

This Side of Paradise vindt plaats in De Biotoop in Haren: het voormalig Biologisch Centrum van de Rijks Universiteit Groningen; nu een grote creatieve broedplaats in 8 hectare groen, grenzend aan de Hortus.

In De Biotoop wonen 175 volwassenen en 30 kinderen. Ruim 150 kunstenaars, ambachtslieden en bedrijven hebben er ateliers, werkplaatsen en kantoren. De Biotoop heeft in Vleugel F een zalencentrum met restaurant.

Route

Adres

De Biotoop
Kerklaan 30
9751 NN Haren

Auto

Het congrestivalterrein is vanaf de A28 prima te bereiken, gebruik Kerklaan 30 9751 NN voor de navigatie, of volg de bordjes richting Hortus. Eenmaal op de Kerklaan: let op het bord TSOP Parkeren.

Vanuit Groningen volg je de A28 richting Assen. Afslag 38-Haren ga je eraf en je neemt de derde afslag op de rotonde, onder de snelweg door, en vervolgens de derde afslag op de volgende rotonde. Op de volgende rotonde de tweede afslag, de Vondellaan op, en de volgende rotonde rechtdoor, de Molenweg op. Neem hier de tweede afslag links: de Kerklaan.

Vanuit Zwolle neem je de A28 richting Groningen. Afslag 38-Haren gaat je eraf en je neemt op de rotonde de tweede afslag, rechtdoor dus. Op de volgende rotonde de tweede afslag, de Vondellaan op, en de volgende rotonde rechtdoor, de Molenweg op. Neem hier de tweede afslag links: de Kerklaan.

Trein

Haren is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. je kunt vanuit Zwolle en Groningen twee keer per uur de stoptrein nemen naar Haren. Kijk voor actuele reisschema’s op 9292ov.nl.

Vanaf het station loop je in ongeveer 15 minuten naar De Biotoop, met de fiets is het maar 5 minuten. Let op! Er zijn geen OVfietsen te huur in Haren.

Het is ook een mogelijkheid om naar station Groningen af te reizen (dan hoef je niet met de stoptrein) en daar een OVfiets te huren. Het is ongeveer 15 minuten fietsen.

Vanuit Groningen gaat er ook elke 15 minuten een bus naar Haren. Lijn 50, 54 of 58. Uitstappen bij de halte Botanicuslaan, Haren. Vanaf de halte is het ongeveer 4 minuten lopen naar De Biotoop.

 

Overnachting

Als je kiest om te overnachten kan je of kamperen op de weide of in een algemene slaapzaal. Kom je kamperen neem dan zelf je kampeerspullen mee. Wij zorgen voor een weide, sanitaire voorzieningen, douches en stromend water. Kies je voor de slaapzaal dan neem je zelf je matje en slaapzak mee.

Parkeren

Parkeren is mogelijk schuin tegenover de Biotoop. Daar ligt een groot parkeerterrein.

Eten & Drinken

Graag ontvangen de cateraars van De Biotoop je voor de maaltijden tijdens het congrestival. Heerlijke buffetten staan op vaste tijden voor je klaar. Gezellig in de prachtige Open Kas en bij mooi weer op het terras van De Biotoop. Maaltijden zijn niet inbegrepen in de prijs van het congrestivalticket.