Inbegrepen in de toegangsprijs:

  • 6% btw
  • deelname aan alle lezingen, excursies en workshops
  • deelname aan het kinderprogramma voor kinderen vanaf 7 jaar
  • ‘s avonds toegang tot live muziek en/of Dj’s

Niet inbegrepen in de toegangsprijs:

  • maaltijden en consumpties (maar zie hieronder)
  • boekingskosten à €1,50 per ticket
  • toegang tot de Hortus (vrijblijvend te combineren, ongeveer €5,00)

Boek op tijd! Na 24 augustus en aan de kassa zijn de kaartjes 10% duurder.

Jonger dan 12 jaar?  Toegang gratis!

Waarneming.nl-validator? 50% korting op de toegangsprijs! Mail naar info@thissideofparadise.nl om je aan te melden voor de korting.

Jeugdbonder of student? 35% korting op de toegangsprijs! Mail naar info@thissideofparadise.nl om je aan te melden voor de korting.

Eten tijdens This Side of Paradise 

Graag ontvangen de cateraars van De Biotoop je voor de maaltijden tijdens het congrestival. Heerlijke buffetten staan op vaste tijden voor je klaar. Gezellig in de prachtige Open Kas en bij mooi weer op het terras van De Biotoop. Maaltijden zijn niet inbegrepen in de prijs van het congrestivalticket. De cateraars doen je een mooie voorverkoop-aanbieding met hoge korting:
2x ontbijt, 2x lunch en 1x zaterdagdiner: € 40,-.
Alleen zaterdagdiner: € 15,-.
De verkoopprijzen ter plekke zullen ongeveer de helft hoger zijn. Voor deelnemers is het dus zeer aan te raden van deze aanbieding gebruik te maken. Dan weten de cateraars waar ze aan toe zijn en bespaar je veel geld. Deelnemers kunnen gebruik maken van deze actie door € 40,- of € 15,- over te maken naar NL36 INGB 0653520867 t.a.v. R.R.W. Jaeggi onder vermelding van TSoP en je naam. Let op deze actie loopt tot 24 augustus.

Overnachten tijdens This Side of Paradise 

Als je kiest om te overnachten kan je of kamperen op de weide of in een algemene slaapzaal. Kom je kamperen neem dan zelf je kampeerspullen mee. Wij zorgen voor een weide, sanitaire voorzieningen, douches en stromend water. Kies je voor de slaapzaal dan neem je zelf je matje en slaapzak mee.